Završeni intervjui za 8. natječaj Pravnikove Stručne prakse

Poštovane kolegice i kolege,

iza nas je još jedan natječaj projekta “Pravnikova stručna praksa”. Nakon tjedan dana zaprimanja prijava studenata došao je red i na intervjue. Upoznavši naše kolege kroz životopis pa potom i kroz razgovor uživo, uistinu smo bile sretne vidjevši koliko motivacije i želje za znanjem i radom postoji kod njih. To je i nama, voditeljicama projekta dalo jednu dodatnu snagu i motivaciju, ne samo da još više radimo i donosimo inovativnost u ovom projektu, nego i na svim područjima kojima se naša Udruga Pravnik bavi.

Kako to uvijek biva, neki su bili uspješniji, a neki manje uspješni u razgovoru s nama, no moramo napomenuti da se radilo isključivo o detaljima koji su prevagnuli u korist jednih. Bilo je zaista teško donijeti konačnu odluku. Ne želimo da ovi “manje uspješni” budu obeshrabreni, jer planira se novi natječaj već u slijedećem semestru i pozvani ste ponovno prijaviti se i dobiti priliku za neke nove izazove u ponajboljim uredima u Zagrebu, a mogle bismo dodati – i šire.

Želimo zahvaliti odvjetničkim uredima te konzultantskim tvrtkama što su i ovaj put odlučili sudjelovati u natječaju i time pristali biti mentori novim mladim snagama u pravnoj struci.

Za kraj želimo zahvaliti i kolegama u Udruzi koji su svesrdno pomogli ne samo u nekim “tehničkim sitnicama”, već i svojim savjetima da ovaj projekt bude uistinu jedan od najvažniji i najcijenjenijih naše Udruge.

Srdačno,

voditeljice “Pravnikove stručne prakse”.