Prezentacija u sklopu Pravnikove “Stručne prakse”

Drage kolegice i kolege,

U susret 8. natječaju “Pravnikove stručne prakse” zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prezentaciju dvije konzultantske tvrtke, Boost d.o.o. i Q-Projekt d.o.o., koje su novost od prošlog natječaja. Navedene tvrtke pružaju jednu sasvim novu i izazovnu praksu, koja će Vas uvesti u svijet investicija, fondova Europske unije i sl.

KADA?

Četvrtak, 25. veljače u 18h

GDJE?

Dvorana II – zgrada Pravnog fakulteta, Trg maršala Tita 3.

Na samom predavanju kroz jedan interaktivan način predstavnici tvrtki će vas informirati o djelokrugu rada tvrtki, detaljima vezanim za samu stručnu praksu te o svemu onome što će Vas dodatno zanimati.

Pobliže o tvrtkama pročitajte u daljnjem tekstu, na facebook eventu te na njihovim internetskim stranicama.

Tvrtka BOOST d.o.o. osnovana je 2013. godine s ciljem pružanja potpune savjetodavne, logističke i operativne pomoći investitorima u Hrvatskoj. Tvrtka posluje po principu “one-stop-shop” za sve pravne subjekte koji na području Republike Hrvatske žele investirati i za to trebaju korisne informacije te logističku pomoć, kao i za sve tvrtke koji tek istražuju mogućnosti investiranja. Tvrtka zapošljava ili angažira vrsne domaće stručnjake kako bi svakom klijentu bila zajamčena vrhunska kvaliteta usluge.

Dodatne informacije potražite na web stranici boost.hr.

Q-Projekt d.o.o. je hrvatska konzultantska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu (Radnička cesta 80, Zagrebtower). Tvrtka je dio međunarodne grupe „Qualitividade Consulting Groupe“ iz Portugala koja ima više od 20 godina iskustva rada u području fondova Europske unije. Specijalizirani smo za pripremu i realizaciju projekata za jedinice lokalne i regionalne samouprave te za sve pravne subjekte (privatni, javni, socijalni sektor). Zaposlenici su iskusni pojedinci koji imaju podršku u timu savjetnika svoje portugalske matice. Q-Projekt ima za cilj osigurati učinkovit pristup bespovratnim sredstvima kroz fondove EU u prvom okviru europskih fondova za Hrvatsku.

Dodatne informacije potražite na web stranicama q-projekt.hr i qualitividade.pt

 

Veselimo se Vašem dolasku!