Prezentacija stručnih praksi

Drage kolegice i kolege,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prezentaciju stručnih praksi u konzultantskim tvrtkama, u okviru našeg projekta „Pravnikova stručna praksa“. Uskoro objavljujemo natječaj u kojem smo za Vas pripremili mnoštvo novih praksi, a jedna od novina ovog natječaja jest da Vam se ovog puta, pored odvjetničkih ureda, pruža mogućnost obavljanja prakse i u dvije konzultantske tvrtke: BOOST d.o.o. i Q-Projekt d.o.o.

Prezentacija će se održati u utorak 3. ožujka u 18 sati u dvorani II u zgradi Pravnog fakulteta na Trgu maršala Tita 3.

Na predavanju ćete imati jedinstvenu priliku iz prve ruke upoznati se s radom tih dviju tvrtki i detaljima vezanima uz obavljanje stručne prakse u istima te kroz interaktivno predavanje njihovih predstavnika saznati sve potrebne informacije.

Pobliže o tvrtkama pročitajte u daljnjem tekstu te na njihovim internetskim stranicama.

Tvrtka BOOST d.o.o. osnovana je 2013. godine s ciljem pružanja potpune savjetodavne, logističke i operativne pomoći investitorima u Hrvatskoj. Tvrtka posluje po principu “one-stop-shop” za sve pravne subjekte koji na području Republike Hrvatske žele investirati i za to trebaju korisne informacije te logističku pomoć, kao i za sve tvrtke koji tek istražuju mogućnosti investiranja. Tvrtka zapošljava ili angažira vrsne domaće stručnjake kako bi svakom klijentu bila zajamčena vrhunska kvaliteta usluge.

Dodatne informacije potražite na web stranici boost.hr.

Q-Projekt d.o.o. je hrvatska konzultantska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu (Radnička cesta 80, Zagrebtower). Tvrtka je dio međunarodne grupe „Qualitividade Consulting Groupe“ iz Portugala koja ima više od 20 godina iskustva rada u području fondova Europske unije. Specijalizirani smo za pripremu i realizaciju projekata za jedinice lokalne i regionalne samouprave te za sve pravne subjekte (privatni, javni, socijalni sektor). Zaposlenici su iskusni pojedinci koji imaju podršku u timu savjetnika svoje portugalske matice. Q-Projekt ima za cilj osigurati učinkovit pristup bespovratnim sredstvima kroz fondove EU u prvom okviru europskih fondova za Hrvatsku.

Dodatne informacije potražite na web stranicama q-projekt.hr i qualitividade.pt

Veselimo se Vašem dolasku!