Pravnikovo srce 2018.

Udruga Pravnik tradicionalno u predbožićno vrijeme organizira akciju pod nazivom Pravnikovo srce, putem koje nastoji olakšati tešku svakodnevicu potrebitima, i uveseliti ih u ovo predblagdansko vrijeme. Tako ove godine u suradnji sa Zagrebačkim humanitarcima i Prijateljima životinja prikupljamo donacije za naše socijalno ugrožene sugrađane i napuštene životinje. Vrste donacija koje su najpotrebnije navedene su u daljnjem tekstu kao i kome su namijenjene. Također ispod možete pronaći lokaciju i vrijeme prikupljanja donacija. Za sva pitanja možete nam se obrtiti putem naše službene Facebook stranice ili na e-mail: udruga@pravnik.hr .

LOKACIJA:
Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 3, u dvorištu kod knjižare Pravnog fakulteta

VRIJEME:
Svaki dan od ponedjeljka (10.12.) do petka (14.12.) od 10h do 18h.

POPIS POTREBNIH ARTIKALA:

1) POMOĆ ZA LJUDE:

A) HRANA: margarin, puding, čokolada za kuhanje, rum, prašak za pecivo, vanilin šećer, rogač, bademi, lješnjaci, orasi, mak, slatko vrhnje, šlag pjena, brašno, šećer, oblatne, kokosovo brašno, kvasac; suhomesnati proizvodi i namazi (pašteta), mliječni i čokoladni namazi, pekmez, konzervirana hrana (ribice, kompot, grah i slično), slatkiši, kava, kakao i umaci (ketchup, majoneza, tartar i slično) i drugo.

B) HIGIJENSKE POTREPŠTINE: prašak za rublje, omekšivač, gel za tuširanje, šampon za kosu, toaletni papir, salvete, vlažne maramice, higijenski ulošci, britvice, pasta i četkice za zube, dezodoransi, sredstva za čišćenje, pelene i sično.

Sve to se skupi donirat će se soacijalno ugroženim obiteljima.

2) POMOĆ ZA ŽIVOTINJE:

A) HRANA ZA ŠTENCE: sitne granule i konzerve
B) HRANA ZA ODRASLE PSE: granule i konzerve
C) SREDSTVA PROTIV PARAZITA: ampule i ogrlice
D) HIGIJENSKE POTREPŠTINE: sapun, sredstva za pranje suđa, prašak za rublje, spužvice i spužvaste krpe, gumene rukavice

Sve što se skupi za životinje donirat će se Skloništu za životinje “Prijatelji” u Čakovcu.

Iskoristite ovo vrijeme ljubavi i darivanja, i darujte one kojima je to najpotrebnije.

Učinimo zajedno malo dobra!