Pravnikovo srce 2014

Drage kolegice i kolege,
kao i prethodnih godina, Udruga Pravnik je u vrijeme božićnog darivanja odlučila pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ove godine odabrali smo štićenike Autonomne ženske kuće Zagreb (www.azkz.net), žene i djecu iz nasilničkih obitelji.

Pomoći možete doniranjem nekih od dolje navedenih potrepština:

  • kozmetika (kreme za lice, gelovi za tuširanje, boja za kosu , regeneratori za kosu, higijenski ulošci, sredstva za dječju njegu – za tuširanje, dječje kreme, sapuni, paste za zube i četkice za zube za djecu i za odrasle.)
  • sredstva za čišćenje domaćinstva i prašak za rublje
  • hrana (ulje, šećer, sol, brašno, konzerve, slatkiši za djecu, odnosno hrana koja može stajati i nema skori istek roka trajanja)

 

Donacije možete donijeti svaki dan od 08.12. do 12.12., od 10 do 16 sat na adresu Trg maršala Tita 3, IV. kat (prostorije Udruge Pravnik, desno od stepenica)
Ne smijemo zaboraviti niti naše najvjernije životne suputnike koji nažalost nemaju sreće imati topli dom – napuštene pse i mace. Ove godine odlučili smo pomoći i udruzi Indigo koja prima i zbrinjava napuštene životinje (www.facebook.com/Indigo.udruga). Svaka Vaša donacija u obliku hrane i drugih potrepština pomoći će psima i macama koje nemaju svog čovjeka.
Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju te uljepšati, a i uvelike olakšati nadolazeće blagdane onima kojima je to prijeko potrebno.
Pravnikovo srce je veliko, a Vaše?